Om oss på Makhazin.

På Makhazin erbjuder vi snabba, smarta och säkra förvaringslösningar när du behöver extra utrymme. Vår vision är att göra det enkelt och smidigt för våra kunder att förvara sina ägodelar under korta och långa perioder. Till en låg kostnad, utan bindningstid och utan dolda avgifter.

Idén om Makhazin kom till när våra grundare, Markus och Henric, var i behov av extra förvaring, både som privatpersoner och företagare. Då låg de flesta förvaringslösningarna i storstadsregioner och en bit utanför centrum, med begränsade öppettider. Marcus och Henric började forma ett koncept med flexibilitet, digitalisering och tillgänglighet i fokus. Resultatet blev Makhazin.

Idén om Makhazin kom till när våra grundare, Markus och Henric, var i behov av extra förvaring, både som privatpersoner och företagare. Då låg de flesta förvaringslösningarna i storstadsregioner och en bit utanför centrum, med begränsade öppettider. Markus och Henric började forma ett koncept med flexibilitet, digitalisering och tillgänglighet i fokus. Resultatet blev Makhazin.

Magasin, förråd, lager eller förvaring. Olika termer – en lösning. Våra anläggningar ligger centralt i små- och stora städer. De är öppna dygnet runt, året om och övervakade för extra trygghet. Förvaringslösningarna finns i olika storlekar och kan anpassas med temperering. Vill man känna sig extra säker, erbjuder vi försäkring. Allt detta sköts via telefonen – bokning, betalning, öppning och låsning av förvaringen.